Nieuwsupdate Oranje Legioen

17-05-2019

Allereerst bedankt! Bedankt voor de eerste succesvolle jaren van het Oranje Legioen. Enerzijds hebben we de club kunnen steunen op verschillende vlakken, zoals bijvoorbeeld de seizoensafsluiting, een voetbaltafel, een dartbord, tablet en nog veel meer zaken die Toxandria nog mooier maken!

Daarnaast hebben vooral erg leuke dingen gedaan om ons zelf te vermaken. Bijvoorbeeld de wedstrijd in Duitsland, de speedway in Venray, bijeenkomsten in de kantine en zelfs een voetbalreis naar Engeland.

Meer dan genoeg redenen om ons plan voor het restant van 2019 bekend te maken. Op detailniveau zullen we jullie nog op de hoogte stellen, maar staat het volgende in de planning… Als eerste willen we weer naar een wedstrijd in Duitsland en daar wellicht een overnachting bij doen, zodat we daar ook ergens een stad onveilig kunnen maken. Deze reis zal betaalbaar zijn, zodat we met nog een grotere groep dan vorige jaar op pad kunnen. Daarnaast willen we de race in Venray weer over doen, omdat dit vorig jaar prima is bevallen. Ook vinden we dat het tijd wordt om een Oranje Legioen Feest te organiseren met een spreker, buffet verzorgd met daarop aansluitend een feestavond met dj (datum 28 december, noteer deze vast in de agenda!).

Kortom meer dan genoeg op de planning. Daarnaast hebben we vanuit het bestuur de vraag gekregen of we wellicht iets kunnen betekenen voor jeugdleiders, door het mee faciliteren van leidersjassen, voorzien van logo van het Oranje-Legioen. Deze keus maken we natuurlijk niet alleen dus mocht er iemand bezwaar hebben horen we dat natuurlijk graag. Als laatste zijn we aan het overwegen om wellicht iets van vlaggen/masten aan te schaffen in de clubkleuren, maar dit staat nog in de kinderschoenen, net als het organiseren van een buurtvoetbal-toernooi.

Heel verhaal, maar het Oranje Legioen in een notendop voor 2019. Als laatste willen we  jullie meedelen dat we -om de kantine nog gezelliger te maken- een aantal biertorens hebben gekocht, zodat we wat minder naar de bar hoeven te lopen. Ook handig!

Houd er rekening mee dat binnenkort de contributie voor 2019 wordt afgeschreven.

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties