Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria en De Zwaluw in evenwicht.
Toxandria heeft tegen de Zwaluw uit Oeffelt een gelijkspel behaald 2-2, een resultaat waar de oranjemannen niet veel mee opschieten. Tot de laatste minuut zag het er nog naar uit dat Toxandria de eerste driepunter van het seizoen zou behalen maar wederom mocht het niet zo zijn en kon de Zwaluw alsnog een punt mee naar Oeffelt nemen. Achteraf een resultaat waar beide tevreden mee konden zijn. De eerste helft was voor de gasten, ze waren fel, troefden Toxandria steeds af en waren het gevaarlijkst met als resultaat dat de Zwaluw na 20 minuten na een fout achterin verdiend op voorsprong kwam 0-1. Toxandria had het moeilijk en mocht de handen dicht knijpen dat de voorwaartse van de gasten niet scherp waren en dat Toxandria doelman Luuk een puike partij speelde. Toch kwam Toxandria voor de rust nog op gelijke hoogte toen een klutsbal in de 16 van de Zwaluw doeltreffend werd afgerond door Jesse 1-1, tevens rust. De 2e helft was voor Toxandria, het moegestreden de Zwaluw kreeg het steeds moeilijker en in de 80e minuut kwam Toxandria op voorsprong door een treffer van Joost 2-1. De Zwaluw zette nog eenmaal aan en Toxandria kreeg het moeilijk maar wederom was het Luuk die al het gevaar onschadelijk maakte tot de laatste minuut toen de gasten de verdiende gelijkmaker scoorden 2-2. Een resultaat waar de oranjemannen niets mee opschieten en hierdoor op 4 punten blijven steken van de Zwaluw zodat er zondag in Nieuw Bergen wederom alleen de winst telt.