Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Verdiende overwinning Toxandria
Toxandria heeft in Milsbeek een verdiende overwinning behaald tegen de nummer 2 van de ranglijst. In een winderige wedstrijd ging Toxandria het beste om met de omstandigheden. Milsbeek was de eerste helft met de wind in de rug het meest in balbezit zonder gevaarlijk te worden. Toxandria probeerde met combinatievoetbal tegen de wind in gevaarlijk te worden en in de 10e minuut had Twan de 0-1 op zijn schoen, toen hij na een prachtige aanval vrij voor de keeper helaas miste. Tot de rust probeerde Milsbeek tot scoren te komen, maar Toxandria gaf geen krimp zodat de ruststand bereikt werd zonder doelpunten.
De tweede helft was nauwelijks begonnen of Toxandria had op voorsprong gekomen, maar het schot van Bastiaan was te zwak om tot scoren te komen. In de 56e minuut werd geklungel in de Milsbeek defensie resoluut door Melvin afgestraft, toen hij de bal onderschepte en vrij voor de doelman geen fout maakte en Toxandria verdiend op voorsprong zette. De oranjemannen bleven de gevaarlijkste ploeg en met een beetje meer geluk had men vroegtijdig de wedstrijd kunnen beslissen. Het duurde tot de 88e minuut toen wederom geklungel van Milsbeek op prachtige wijze werd afgestraft door Stan, die enkele minuten daarvoor ingevallen was en de bal vanuit de lucht ineens op zijn pantoffel nam en de bal in het doel plaatste: 0-2. De drie punten gingen mee naar Rijkevoort, waardoor er aansluiting met de middenmoot is.
Volgende week gaan we met zijn allen carnaval vieren om de week daarop Vios'38 te ontvangen voor een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen de nacompetitie.