Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria vergeet zich te belonen
Iedere helft duurde een minuut te lang, in de laatste minuut van de eerste helft scoorde de gastheer de gelijkmaker en in de allerlaatste minuut van de wedstrijd trok de thuisclub de winst naar zich toe, dit tegen de verhouding in. De thuisploeg begon furieus aan de wedstrijd en met veel bewegende spelers probeerden ze Toxandria meteen onder druk te zetten en dit resulteerde in de 10e minuut in de voorsprong voor Achilles toen vanaf de 16 de bal hard in het doel geschoten werd 1-0. Toxandria had het even moeilijk maar herpakte zich en in de 30e minuut was het Martijn die vanuit een moeilijke hoek de bal via de paal in het doel plaatste 1-1. De thuisclub had het nu moeilijk en door vroeg te storen kwam Toxandria steeds sneller in balbezit en in de 35e minuut resulteerde dit in een voorsprong voor de oranjemannen toen Ferre perfect afwerkte nadat Achilles de bal knullig op het middenveld had verloren 1-2. Iedereen verwachtte dat Toxandria met een voorsprong ging rustten maar door knullig uitverdedigen maakten de blauwhemden nog voor rust gelijk 2-2. Na de rust was Toxandria de betere ploeg en na 60 minuten kwamen de oranjemannen weer op voorsprong toen een prachtige voorzet van Melvin perfect werd binnen gekopt door Ferre  bij de tweede paal 2-3. Toxandria had de eerste 3 punten binnen handbereik maar in de 80e minuut kwam de gastheer weer langszij toen een aanvaller van Achilles geen haarbreed in de weg gelegd werd om de gelijkmaker te scoren 3-3. Toen iedereen zich verzoend had met een gelijk spel sloeg Achilles alsnog toe toen een verre voorzet bij de 2e paal ongehinderd de winst voor de thuisploeg binnen kopte. Een zure nederlaag voor Toxandria na een goede wedstrijd, maar als ze zondag dit spel weer op de mat kunnen leggen zijn er volop kansen als de Zwaluw op bezoek komt.