Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Toxandria verliest van SIOL 1
Toxandria heeft bij SIOL een onnodige nederlaag geleden en blijft dus op nul punten staan in de competitie. De wedstrijd begon in een rustig tempo en beide ploegen creƫerden nauwelijks kansen. Na 20 minuten soleerde de spits van SIOL vrolijk door de defensie van Toxandria heen die hem nauwelijks een strobreedte in de weg legde en zo kwam de 1 - 0 op het scorebord. 7 Minuten later werd het 2 - 0. De rechtsbuiten van SIOL werd diep gestuurd en de spits van SIOL kon ongehinderd in de zestien scoren. Met deze stand werd de rust gehaald.
Na de rust eenzelfde spelbeeld, waarin weinig kansen werden gecreƫerd, maar plots stond het 3 - 0. De wedstrijd leek gespeeld. Maar daar dacht Martijn Brandts toch anders over en hij zette in 5 minuten tijd de score om naar 3 - 2. Toxandria zette aan, maar kon echter niet doordrukken. 5 Minuten voor tijd counterde SIOL zich naar veilige haven en scoorde de 4 -2. De stand had nog hoger uit kunnen vallen, want SIOL kreeg nog een penalty, maar Dave redde prima op de inzet.
Volgende week krijgt Toxandria weer een kans om de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Constantia uit Wanroij komt dan op bezoek op sportpark Kampzicht.