ST Toxandria/VIOS'38 JO12-1GJM

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laatst gespeelde wedstrijd
ST Toxandria/VIOS'38 JO12-1GJM - Sparta'25 JO12-1JM
Za | 20-05-2023 Uitslag: 7 - 0
Sponsors
Geen sponsor gevonden.
ST Toxandria/VIOS'38 JO12-1 kampioen
Overzicht

Onze 12-1 is kampioen geworden de hoofdklasse! Lange tijd leek het erop dat de grote concurrent H.B.S.V. uit Hout-Blerick er met de voorjaarstitel in de 4e fase vandoor zou gaan. Zeker na de winst van H.B.S.V. in de onderlinge wedstrijd tegen Toxandria/VIOS '38. Maar de ploeg uit Hout-Blerick speelde vorige week gelijk tegen FCV-Venlo, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte kwamen. Het doelsaldo was in het voordeel van H.B.S.V. en dat doelsaldo werd gistermorgen verder verbeterd tot +7 in het voordeel van de Limburgse ploeg na hun 3-0 overwinning 's morgens. De opdracht was daarmee duidelijk voor onze toppers uit Rijkevoort en Beugen: met minimaal 7 doelpunten verschil winnen van Sparta '25 12-1. Weliswaar een tegenstander uit de onderste regionen van de stand, maar 7 doelpunten verschil is wel erg veel...
Vanaf de aftrap liet onze ST er geen gras over groeien: de eerste de beste aanval was het meteen raak! In het eerste kwart werd nog een keer gescoord, zodat met 2-0 de eerste keer gerust werd. Ook in het tweede en derde kwart was Toxandria/VIOS de betere ploeg (tweemaal 1-0), hoewel doelman Flynn ook enkele gevaarlijke schoten op doel onschadelijk moest maken.  Aan de andere kant hield de keeper van Sparta '25 met enkele formidabele redding de schade beperkt voor de groen-witte formatie uit Beek en Donk. Na het derde kwart stond de teller op 4-0. Nog 3 doelpunten te gaan dus en vol overgave gingen de onzen op jacht naar meer goals. Drie om precies te zijn.
En dat lukte!!! Nog precies driemaal werd gescoord, terwijl Sparta '25 door onze solide verdediging op de nul werd gehouden. Eindstand 7-0. In doelsaldo precies gelijk met H.B.S.V. (+14), maar net genoeg om op basis van het hogere aantal gescoorde doelpunten als eerste in de stand te eindigen (26-12 om 22-8). En dat betekent maar 1 ding: KAMPIOENEN! Wat een knappe prestatie van onze 11 toppers: Finn, Flynn, Janick, Len, Lenn, Rick, Sjaak, Tijs en Vince van Toxandria en Catoo en Siem van VIOS '38. Maar natuurlijk ook een kunstwerk van de trainers en leiders. Kampioen worden in de hoofdklasse doe je niet ieder seizoen... Proficiat allemaal!     

Fotoalbum KLIK HIER