Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Toxandria heeft lek nog niet boven
Toxandria 1 is tegen De Zwaluw opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. Net als in de heenwedstrijd destijds, ging de winst met 2-0 naar de tegenstander. Waar in Oeffelt nog kansloos werd verloren, waren de partijen deze zondag meer in evenwicht. Het scorend onvermogen van de gastheren brak de oranjehemden echter op. Kansen waren er over en weer, maar De Zwaluw was effectiever in de afronding.
Al na 12 minuten kwamen de gasten op voorsprong, toen uit een corner de 0-1 werd binnengekopt. In het vervolg van de eerste helft kreeg Toxandria diverse kansen op de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet. Ook in de tweede helft kreeg de thuisploeg diverse mogelijkheden op een treffer, maar het vizier stond ook vandaag niet op scherp. De Zwaluw liet in de 68ste minuut hoe een kans moet worden uitgespeeld, door uit een snelle tegenstoot de bal voorbij de uitlopende doelman te plaatsen. Omdat Toxandria ook vandaag geen treffer wist te produceren, gingen de oranjemannen met 0-2 andermaal de bietenbrug op.
Volgende week wacht SIOL, dan wordt al om 13.00 uur afgetrapt in Cuijk.