Toxandria 1

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
V.V. Holthees-Smakt 1 - Toxandria 1
Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Laatst gespeelde wedstrijd
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Sponsors
Toxandria zakt verder weg
Overzicht
Voor Toxandria 1 lijkt een plaats in het rechterrijtje van de ranglijst te zijn weggelegd dit seizoen. Na een flitsende seizoenstart in de beker, is de ploeg van trainer Pierre Hermsen inmiddels in een behoorlijke vormcrisis beland en werden van de laatste 5 wedstrijden er 4 verloren. Zo ook de uitwedstrijd tegen SVS in Stevensbeek. Vorig seizoen leverden de ontmoetingen tegen SVS - steevast een van de staartploegen in de vijfde klasse- nog 6 punten op, maar voor deze editie was Toxandria gewaarschuwd door de onverwachte winst van SVS 2 weken eerder tegen de ongenaakbare koploper.
Op een erbarmelijk slecht veld in Stevensbeek liepen de oranjehemden zoals gezegd wederom tegen een nederlaag aan. Hoewel Toxandria gedurende de hele wedstrijd een veldoverwicht had, slaagden de gasten er niet in om een gaatje in de defensie van SVS te vinden. Te vaak werden verkeerde keuzes gemaakt, duels te lichtzinnig aangegaan en werd zonder overtuiging de aanval gezocht. Een zondagsschot van SVS vlak na rust luidde zo een nieuwe verliespartij in voor Toxandria.
Zondag komt De Zwaluw op bezoek op Kampzicht. Dan zal er met meer overtuiging gespeeld moeten worden, om niet opnieuw met lege handen achter te blijven.