Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Toxandria hard onderuit tegen SVEB
Toxandria is in Broekhuizenvorst tegen een smadelijke 3-0 nederlaag aangelopen. De overwinning tegen RESIA 3 dagen daarvoor kreeg daarmee geen passend vervolg tegen een andere ploeg uit de onderste regionen van de ranglijst. Een door blessures en schorsing gehavend Toxandria kon geen potten breken tegen SVEB. De gasten kwamen na een kwartier spelen op achterstand door een benutte penalty na een handsbal, daar waar Toxandria tot tweemaal toe tevergeefs ook een penalty claimde na hands in het stafschopgebied. Na ruim een half uur werd de voorsprong door de thuisploeg verdubbeld naar 2-0, waarmee ook de rust aanbrak.
Ook na rust konden de gasten geen bres slaan in de verdediging van de thuisploeg en na de 3-0 van SVEB was de strijd definitief gestreden.
A.s. zondag geen wedstrijd voor Toxandria vanwege carnaval. Een extra weekje rust voor de geblesseerden om weer fit te worden zodat we over 2 weken op volle kracht tegen de sensatie van deze speelronde, SVS, aan kunnen treden.