Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Toxandria uitgebekerd
Toxandria 1 heeft de groepswinst in de poulefase van de beker geen goed vervolg kunnen geven. Derdeklasser Festilent was duidelijk een maatje te groot voor de oranjehemden, die met een ruime 0-5 nederlaag genoegen moesten nemen. Het was dat de gasten uit Zeeland in de tweede helft gas terug namen, anders was de uitslag nog hoger uitgevallen.
Het bekerduel was nog maar nauwelijks afgetrapt, of de 0-1 lag al achter invaller-doelman Dirk in de touwen. Nog voor het halve uur verstreken was, werd de voorsprong verdubbeld door Festilent. Toen vijf minuten later ook de 0-3 al een feit was, was duidelijk dat het bekeravontuur voor Toxandria deze middag zou stranden. De rust brak aan met een 0-4 achterstand.
Na de rust nam Festilent wat gas terug, wat Toxandria de gelegenheid bood om zelf ook wat beter in het spel te komen. De gasten uit Zeeland wisten nog eenmaal te scoren, eindstand 0-5.
Op naar de volgende wedstrijd, donderdagavond al, de inhaalwedstrijd in De Rips tegen Fiducia.