Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Bekerwinst Toxandria in Holthees
Toxandria 1 is het bekertoernooi begonnen met de kleinst mogelijke overwinning. Tegen competitiegenoot v.v. Holthees-Smakt trokken de oranjehemden onder zomerse omstandigheden na 90 minuten met 1-0 aan het langste eind.
Gedurende de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, met maar enkele sporadische kansen. De beste daarvan waren voor Toxandria, maar gescoord werd er niet. Direct na rust kwam daar verandering in, toen Twan met een bekeken schot de doelman van Holthees-Smakt kansloos liet: 0-1. De thuisploeg had daarna een licht veldoverwicht, maar moest alert blijven op de tegenstoten van de Rijkevoortse formatie. Ondanks enkele opgelegde kansen voor de oranje-witten, werd er niet meer gescoord. Omdat ook Holthees-Smakt niet tot scoren kwam, eindigde het duel met 0-1 in Rijkevoorts voordeel.
Volgende week staat het volgende bekertreffen op het programma. Tegenstander op Kampzicht is dan de Beugense buurman VIOS ’38.