Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria gaat voor promotie!
Toxandria is door het resultaat tegen Odiliapeel in de nacompetitie nog 1 overwinning verwijderd van promotie.
Toxandria begon goed tegen de gasten uit de Peel en na 8 minuten werd een goede aanval over rechts goed afgerond door Tom: 1-0. De eerste 20 minuten kwamen de gasten er niet aan te pas en kreeg Toxandria kansen om de score te verdubbelen. Hierna liet Toxandria Odiliapeel meer in hun spel komen en kreeg het 2 goede kansen op de gelijkmaker. Gelukkig voor de oranjemannen stond het vizier van de Peelse spits niet goed afgesteld. In de 40e minuut kwam Toxandria op 2-0, toen geklungel in de achterhoede van Odiliapeel resoluut door Frank werd afgestraft.
Vlak na rust kwam Odiliapeel geheel onverwacht terug in de wedstrijd, toen een hoge bal onhoudbaar voor Dirk werd binnengekopt. Hierna was het vooral Toxandria dat gevaarlijk werd en probeerde Odiliapeel met lange ballen voor gevaar te zorgen zonder ook maar een kans te creƫren. Toxandria combineerde verschillende keren naar een kans en in de 80e minuut was het invaller Tiego die de bevrijdende 3-1 binnenschoot na een prima aanval over rechts. Hierna was de wedstrijd gespeeld.
De oranjemannen kunnen zich gaan opmaken voor de allesbeslissende finale a.s. zondag in Meijel tegen Urmondia. Kom allemaal onze jongens aanmoedigen in Meijel, zodat ze na 1 jaar weer terugkeren naar de 4e klasse. Dresscode: oranje.