Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Sponsors
Eenvoudige overwinning Toxandria
Overzicht
Toxandria heeft tegen BVV’27 uit Blitterswijck een eenvoudige overwinning behaald: 4-0.
Al na 10 minuten stond Toxandria op een veilige 2-0 voorsprong. Na 4 minuten was Twan iedereen te snel af en rondde beheerst af. Helaas voor hem zelf was dit zijn laatste actie van de wedstrijd, want hij moest met een hamstringblessure de wedstrijd verlaten. Na 8 minuten was het al 2-0 voor de oranjemannen, toen Melvin een inspeelpass op het middenveld onderschepte en alleen op de doelman van BVV af ging en beheerst scoorde. Toxandria ging nu even van het gas af en de gasten kwamen iets beter in het spel, zonder gevaarlijk te worden. Na 20 minuten ging het gas er weer op en na 24 minuten mocht de oranje-aanhang weer juichen, nadat Tiego de bal panklaar legde op Frank maar helaas voor Tox stond Frank buitenspel. Toxandria probeerde nog voor de rust de wedstrijd te beslissen. In de 39e minuut vuurde Tiego vanaf 20 meter op doel en de bal verdween onhoudbaar boven in de hoek: 3-0 en tevens de ruststand.
Na de rust eenzelfde spelbeeld: Toxandria in balbezit en met de kansen. In de 49e minuut was het wederom Frank die scoorde, maar ook nu weer vanuit buitenspelpositie. Toch kwam Frank ook vanmiddag aan zijn doelpunt, toen hij in de 85e minuut een penalty mocht nemen nadat hij zelf binnen de 16 was neergelegd. Ook nu faalde Frank niet en zette hiermee de eindstand van 4-0 op het scorebord.
Door dit resultaat en de resultaten op de andere velden is Toxandria nu koploper in de derde periode en met nog 2 wedstrijden te gaan hebben de oranjemannen alles in eigen hand om de nacompetitie te halen.
Komende 2 weekenden zijn de oranjemannen vrij. Op zondag 14 mei volgt de lastige uitwedstrijd in Oirlo tegen SVOC’01.