Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Toxandria wint in Holthees
Overzicht
Toxandria heeft in Holthees een benauwde maar dik verdiende overwinning behaald. De oranjemannen hadden de wedstrijd al bij rust moeten en kunnen beslissen, maar bij de thee stond Toxandria maar met 0-1 voor.
In de 4e minuut kwam Toxandria al op voorsprong, toen Twan op snelheid de achterhoede van Holthees klopte en prima breed legde op Frank die de score gemakkelijk kon openen: 0-1. Toxandria creƫerde nog enkele goede kansen, terwijl de thuisploeg het probeerde met hoge ballen voor het doel. Dat was niet geheel ongevaarlijk maar gescoord werd er niet meer, zodat de rust aanbrak met het kleinst mogelijk verschil in het voordeel van Toxandria.
Direct na de rust kreeg de thuisploeg een onterechte penalty wegens een vermeende handsbal. De uitgelezen mogelijkheid voor de thuisploeg om op gelijke hoogte met Toxandria te komen, maar de bal belandde op de paal. Een meevaller voor de oranjehemden. Toxandria zocht weer meteen de aanval en in de 50ste minuut verdubbelde Frank zijn score en die van Toxandria, toen hij goed werd aangespeeld en vanaf de 16 feilloos binnenschoot: 0-2.
Toxandria ging op zoek naar het derde doelpunt, maar de thuisploeg gaf niet op en rook dat er meer in zat. In de 80e minuut viel de aansluitingstreffer alsnog, toen een rommelig moment in de 16 afgerond werd met een doelpunt. Holthees ging nu voor meer en in de 88e minuut meende men op gelijke hoogte te komen toen er via het hoofd gescoord werd, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. In de laatste minuten ging heel Holthees naar voren. In de allerlaatste minuut profiteerde Frank hiervan, door alleen op de doelman af te gaan, deze beheerst te passeren en zijn derde van de middag te scoren en zo de verdiende overwinning binnen te schieten: 1-3.
Volgende week wederom een uitwedstrijd als we naar Wellerlooi gaan om tegen RESIA aan te treden.