Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Gelijkspel Toxandria 1
Toxandria 1 heeft op bezoek bij Astrantia een zwaarbevochten gelijkspel behaald.De gehele wedstrijd was Toxandria de bovenliggende partij, vooral ook omdat na 30 minuten de thuisploeg met 10 man verder moest na een wilde charge op Twan. Tot de rust waren er maar weinig kansen. Op slag van rust hadden de oranjemannen pech toen een vrije trap van Thomas de lat trof, zodat er met 0-0 gerust ging worden.Na de rust kwam Astrantia nauwelijks nog op de helft van Toxandria en het was wachten op de verlossende treffer van de oranjemannen. In de 85e kwam Toxandria verdiend op voorsprong, toen een geweldige steekpass van Koen beheerst werd afgerond door Frank. Toxandria ging daarna nog op zoek naar een tweede treffer, maar in de allerlaatste seconde werd balverlies op het middenveld Toxandria fataal, toen bij de 2e paal de bal onhoudbaar werd ingekopt: 1-1. Voor Toxandria voelde het gelijkspel als verlies.
Volgende week krijgen de oranjemannen wederom de kans op een overwinning, als RKDSO uit Lomm op bezoek komt.