Zo | 12-05-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - RESIA 1
Zo | 28-04-2024 Uitslag: 2 - 1
Toxandria walst over VCO heen
Toxandria heeft tegen VCO uit 't Oventje flink uitgehaald: 2-8. Toch stonden de oranjemannen al na 20 seconden met 1-0 achter, toen VCO vanaf de aftrap ten aanval trok en zonder dat een Toxandriaan de bal beroerd had de bal al achter doelman Dave lag. Toxandria zocht hierna de aanval en de ene na de andere aanval golfde op het doel van de thuisploeg af. In de 15e minuut rondde Bastiaan een goede aanval van dichtbij af: 1-1. Toxandria bleef heer en meester en kwam op voorsprong, toen Luc een vrije trap van Bastiaan als laatste beroerde: 1-2. Toch kwamen de gasten langszij, toen een counter doeltreffend werd afgerond: 2-2. Toxandria ging toch met een voorsprong rusten, toen Bastiaan een vrije trap vanaf 20 meter keihard in het doel joeg: 2-3.
Na de rust kwamen de gastheren er niet meer aan te pas en voerde Toxandria de score, met prima voetbal, op naar 2-8 door doelpunten van Twan 2x,  Rens, die een elfmeter benutte, Ferre en Roel.
Een prima overwinning met goed voetbal en 3 verdiende punten. Volgende week zondag, 1e paasdag, komen de Willy's uit Wilbertoord op bezoek. Kijken of de oranjebrigade op de ingeslagen weg door kan gaan.