Kampioenschap voor 11-1G?

21-05-2019
Zaterdag 25 mei gaat Toxandria JO11-1G opnieuw strijden voor het kampioenschap. Een bijzonder knappe prestatie, als je bedenkt dat onze JO11-1G afgelopen najaar ook al kampioen werd en promoveerde naar een hogere klasse in de voorjaarscompetitie.
Na een valse start met een nederlaag in de eerste wedstrijd van het voorjaar, ging dit talententeam daarna goed los en werd geen wedstrijd meer verloren. Tot afgelopen zaterdag, toen tegen concurrent Constantia JO11-1G jammerlijk met 1-0 werd verloren. Daarmee is de stand aan kop ongekend spannend geworden met nog 1 wedstrijdronde te gaan, a.s. zaterdag.
Aan kop gaat nu Herpinia/OKSV JO11-1 met 23 punten, op de voet met 22 punten gevolgd door Toxandria en Constantia. Constantia (doelsaldo +17) speelt zaterdag om 10.15 uur uit tegen nummer 6 VIOS ’38, terwijl op Kampzicht Toxandria (doelsaldo +13) om 11.00 uur aantreedt tegen de koploper, Herpinia/OKSV.
Wat een ongekend spannende ontknoping van de competitie! Bij winst van de oranjehemden wordt de koppositie van Herpinia/OKSV overgenomen, maar omdat het kampioenschap op doelsaldo wordt beslist, wordt dan de uitslag van de wedstrijd VIOS ’38-Constantia ook van groot belang. Die uitslag zal tijdens de eerste helft bekend worden, zodat de Toxandrianen weten wat er van ze wordt verwacht om de (kinder)champagne opnieuw te kunnen ontkurken zaterdag.
Kom daarom allemaal als oranjelegioen onze JO11-1G naar het kampioenschap aanmoedigen! Aftrap op Kampzicht om 11.00 uur.  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties