Frans Janssen Toxandriaan van het Jaar

07-01-2019
Het is het hoogtepunt van de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie bij Toxandria: de bekendmaking van de Toxandriaan van het Jaar. Dit jaar waren het de spelers van Toxandria 2, die de Nieuwjaarsreceptie mochten organiseren. Kantine Kampzicht werd in de vroege middag omgetoverd in een Las Vegas-achtig casino, waar driftig gegokt werd door een groot aantal Toxandrianen. Goed geregeld mannen! Na de bekendmaking van de jubilarissen en de winnaar van de Aanmoedigingsprijs, maakte een vol en enthousiast Kampzicht zich op voor het moment suprème van de dag...

De Mannen van Twee hadden een kwis in elkaar gezet, om zo de Toxandriaan langzaam maar zeker te onthullen. De kwisvragen konden via multiple choice worden beantwoord door een fanatiek publiek: een goed antwoord leverde een consumptiemunt op; bij een foutief antwoord moest een opdracht worden uitgevoerd, uit een emmer met opdrachtbriefjes blind te trekken. Tot groot genoegen van de organisatie werd het merendeel van de vragen foutief beantwoord. De opdrachten behelsten namelijk veelvuldig het leveren van een prestatie ten bate van Ut Twed. Zo verzekerde de organisatie van de kwis zich van enkele (al dan niet ervaren) grensrechters voor de tweede competitiehelft en kunnen zij met hun elftal binnenkort aanschuiven bij een clubsponsor c.q. regelmatig bezoeker van de derde helft voor een lekker ontbijtje.

Aan het einde van de kwis kwamen diverse vakantiefoto's in beeld van de Toxandriaan. Het bleek om penningmeester Frans Janssen te gaan. Een luid gejuich in Kampzicht steeg op. Frans is al een kleine 20 jaar verantwoordelijk voor onze clubkas. Dat doet Frans op een zeer kundige en positief kritische wijze, waardoor onze vereniging er financieel al jaren goed voorstaat. Jaarlijks kunnen de leden dit op de jaarvergadering zelf vaststellen, als Frans op geheel eigen wijze de jaarcijfers presenteert.   

Proficiat Frans met deze zeer terechte onderscheiding!    
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties