Super Weekend bij Toxandria

09-10-2018
Komend weekend -13/14 oktober- is het weer Super Weekend op sportpark Kampzicht. Zowel op Super Saturday als op Super Sunday spelen alle teams en elftallen van Toxandria een thuiswedstrijd. Het Super Weekend wordt zaterdagmorgen afgetrapt om 09.30 uur door Toxandria JO9-2 en JO11-2. Ook in de namiddag nog volop voetbal, door de oudere jeugd, bij een heerlijke zomerse temperatuur van een graadje of 25. Super Saturday wordt -als de gezondheid van onze oudjes het toelaat- om 17.00 uur afgesloten door onze Veteranen. Altijd weer een belevenis!
Ook op Super Sunday een vol programma op Kampzicht en -volgens de actuele weersverwachting- opnieuw een zomerse dag met 23 graden. Ideaal voetbalweertje, zeker voor de toeschouwers. Toxandria 3 en 4 trappen om 10.30 uur af; ut twed om 12.15 uur en ons vlaggenschip Toxandria 1 zoals altijd om 14.30 uur, tegen Milsbeek. Een prachtig en bomvol weekend dus weer op sportpark Kampzicht en in onze gezellige kantine, waar de koffie klaar staat en het fris gekoeld. 
Dus trek komend weekend de korte boks nog een keer uit de kast en geniet op Kampzicht van heerlijke potjes voetbal (en de herfstzon).  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties