Activiteitenkalender najaar '18-voorjaar '19

09-10-2018
Dat Toxandria meer dan een club is, bewijst de activiteitenkalender voor de komende maanden weer. Zo zal op 2 november de jaarvergadering in nieuwe stijl worden gehouden, op een vrijdagavond, op een avond met -naast de vergadering natuurlijk- ook volop entertainment, een hapje en een drankje.

Zaterdagavond 24 november zal kantine Kampzicht ongetwijfeld opnieuw uit zijn voegen gaan barsten, als de tweede editie van Toxandria's PubQuiz plaats zal vinden. Vorig jaar een daverend succes; de aanvragen voor dit jaar komen al binnen, omdat we bij de eerste editie enkele teams teleur moesten stellen wegens het principe vol = vol. Hou de start van de inschrijvingstermijn goed in de gaten via deze website en zorg dat je erbij bent met je team, je vrienden, vriendinnen, maten, clubgenoten of beste gabbers.

Na de jaarwisseling gaat onze jongste voetbaljeugd op zatermorgen 5 januari weer met heerlijke Elstar appels langs de deur in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert, voor de jaarlijkse Appelactie. Een gezonde start van 2019.

De dag erna, op de eerste zondag van het nieuwe jaar (6 januari), gaan we elkaar weer allemaal treffen op de nieuwjaarsreceptie in de kantine, waar we met z'n allen het nieuwe jaar goed in gaan luiden, met onder andere de bekendmaking van de Toxandriaan van het Jaar.

Het lijkt nog ver weg, maar na het prinsenbal bij Groentjes in november, komt ook de carnaval van 2019 snel dichterbij. Ook bij Toxandria gaan we weer een paar dagen los met de carnaval, te beginnen op donderdagavond 28 februari met het Toxandria carnavalsbal.

Kortom: kleur je agenda Toxandria-oranje de komende maanden!
 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties