Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Valse start Toxandria 1
Toxandria heeft in Leunen een teleurstellend resultaat behaald tegen een ploeg die Toxandria vooral aftroefde op inzet.De eerste helft ging aardig tegen elkaar op, maar in de 13e minuut had de thuisploeg de voorsprong voor het pakken. Een 11-meter werd echter vakkundig door Luuk gepareerd. In de tegenaanval had Toxandria direct de kans op de voorsprong, maar van enkele meters afstand kreeg Thomas de bal niet tegen het netje. Tot de rust gebeurde er buiten een afgekeurd doelpunt van Toxandria wegens buitenspel niet veel meer, zodat men thee ging drinken met de brilstand.
Na de rust ging het foutenfestival verder. In de 55e minuut kwam de thuisploeg op 1-0, toen van kortbij een speler van Leunen gemakkelijk kon scoren. Toxandria probeerde daarna met enkele wissels meer grip op het spel te krijgen en kreeg ook enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker, maar ook hierin was de oranjebrigade niet scherp genoeg. In de slotfase bepaalde de thuisploeg de eindstand op 2-0,  toen wederom een speler geheel vrijstaand gemakkelijk wist te scoren.
Een valse start van de oranjemannen, maar dit kan volgende week rechtgezet worden als mededegradant De Zwaluw op bezoek komt.