Vrijwilligersfeestavond 28 maart UITGESTELD

06-03-2020
De geplande vrijwilligersfeestavond van 28 maart moet vanwege het heersende coronavirus helaas tot nader order worden uitgesteld. We zullen zo snel mogelijk met een nieuwe datum komen.  

Op zaterdag 28 maart a.s. organiseert het bestuur voor alle vrijwilligers van Toxandria een gezellige avond in de kantine, uiteraard met een hapje en drankje. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een leuke en spannende activiteit in petto voor al onze hooggewaardeerde gasten. Zonder vrijwilligers is er geen Toxandria, dus onze bezoekers zullen niets tekort komen deze avond. Een kleine blijk van waardering voor al het werk wat onze vrijwilligers geheel belangeloos wekelijks voor onze mooie club verzetten. 

Al onze vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging voor de feestavond ontvangen. Mocht er ondanks onze goede zorgen helaas iets mis zijn gegaan bij de distributie daarvan en kom je wel in aanmerking, laat het ons dan even weten.  

Aanvang van de vrijwilligersfeestavond in kantine Kampzicht: 20.00 uur. Aanmelden voor de feestavond kan tot 21 maart via de mail naar info@toxandria.com. Geef daarbij even aan of je alleen komt of met partner. Graag tot 28 maart!

Bestuur Toxandria
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties