Toxandria JO15-1G jeugdteam het jaar 2018-2019

02-09-2019

Tijdens de druk bezochte presentatiedag en penaltybokaal op zondag 1 september mochten de aanwezige spelers van Toxandria JO15-1G de wisselbeker voor het Jeugdteam van het Jaar 2018-2019 in ontvangst nemen.   

Uit het juryrapport:

Het Toxandria Jeugdteam van het Jaar: een team wat zich niet alleen op voetbaltechnisch vlak wist te onderscheiden van de andere jeugdteams van Toxandria, maar wat ook veel wedstrijden een toonbeeld was van teamspirit.

Het was een gedenkwaardig seizoen voor de jeugdafdeling van Toxandria. Maar liefst drie maal werd de kampioensschaal door onze jeugd omhoog getild. Na de JO19 volgden de JO11 en daarna ook nog de JO15.

Het Toxandria Jeugdteam van het seizoen 2018-2019 kende, zoals alle teams bij een kleine vereniging als Toxandria, een mix van talentvolle en van wat minder getalenteerde spelers. Toch wist de technische staf van hun team een hechte club van spelers te smeden, die voor elkaar door het vuur gingen. Die gedrevenheid zorgde ervoor dat in de laatste competitiewedstrijd, in een onderling duel de enige overgebleven concurrent op afstand werd gehouden. Een formidabel slot van de najaarscompetitie en een even formidabele start van de trainerscarrière van de leiding!

Daarom heeft het de Technische Commissie van de jeugdafdeling van Toxandria behaagd om te benoemen tot Jeugdteam van het Jaar 2018-2019:

TOXANDRIA JO15-1G


1 september 2019
Technische Commissie Jeugdafdeling Toxandria

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties