Rijkevoort bedankt!

04-01-2020
De jeugdafdeling van Toxandria bedankt alle kopers in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert van een (of meerdere) zak heerlijke Elstars!

Zaterdagmorgen 4 januari stond weer in het teken van de jaarlijkse appelactie van de jongste jeugdvoetballers van Toxandria. Bijna alle spelers van de JO13 tot en met de JO7 stonden al vroeg te popelen bij leverancier Spar Kuijpers om in het dorp lekkere appels huis-aan-huis te gaan verkopen. Zo kan iedereen in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert het nieuwe jaar gezond beginnen. Een kleine twee uur later waren alle chauffeurs weer terug op Kampzicht en kon de balans worden opgemaakt van de appelactie van 2020. Opnieuw werden ruim 300 zakken Elstars verkocht. Een prachtige start van 2020!

Bedankt jeugdspelers (onze gedreven verkopers!), de chauffeurs, de inpakkers (Sandra, Dianne, Janine, Jeannet), de routeplanner (Rob), de kascommissie (Bianca en Nina) en appelleverancier Max. Graag tot volgend jaar! En bedankt Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert voor jullie medewerking.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties