Drek wint derde pubquiz Toxandria

22-12-2019
Vriendengroep DREK, althans een delegatie daarvan, won afgelopen zaterdag de derde editie van PePe's Pubquiz. Door een ongekende eindspurt in het tweede deel van de quiz gingen de heren en dames van DREK er met de hoogste eer vandoor.
Even voor 20 uur zat kantine Kampzicht al nokkievol met quizlustigen. De mannen van PePe's Pubquiz -Paul, Marcel en Sander, bijgestaan door jurylid Judith- zaten er klaar voor. Iets na achten barstte de strijd los. In verschillende categorieën werd de parate kennis van jong en oud danig op de proef gesteld. De tussenstand halverwege de quiz leverde een eerste schifting van de 25 deelnemende teams op. Na de plaspauze werden de vragen nog wat lastiger en steeg de spanning en daarmee ook de temperatuur in de bomvolle kantine tot ongekende hoogte. De laatste ronde werd afgesloten, de formulieren werden ingeleverd bij de vakjury en de punten konden worden geteld. DREK mocht de eerste prijs in ontvangst nemen waarna tot in de kleine uurtjes de quiz onder het genot van een biertje en bitterballetje werd geëvalueerd.

Bedankt Toxandria Veteranen voor de organisatie, bedankt team PePe ook dit jaar weer voor de keigoeje pubquiz.

Editie vier van PePe's Pubquiz bij Toxandria is vastgelegd voor de 28ste november 2020. Zet 'm vast in je agenda!       
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties