Appelactie Toxandria in Rijkevoort

11-12-2019

Het is inmiddels traditie geworden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Op zaterdag 4 januari 2020 zal de jeugdafdeling van Toxandria weer van 10.00 uur tot 12.00 uur de appelactie in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert houden. Daarvoor worden alle spelers van Toxandria JO13, JO11, JO10 en JO9 en JO7 verwacht, om zo een gezond zakcentje voor de club te verdienen aan de start van 2020. We gaan er natuurlijk van uit dat alle spelers aanwezig zijn. Als je echt niet kunt, dan graag een reactie naar je leider of mail naar: reneverkuijlen@toxandria.com voor 20 december, dan kunnen we daarna de definitieve indeling van de routes en de auto’s gaan maken.

Voor het vervoer van de spelertjes doen we een beroep op de ouders, trainers en leiders. Voor de veiligheid van de jongste spelers zouden we het op prijs stellen als er -naast de chauffeurs- nog enkele ouders meerijden die zorgen dat de spelers veilig de straat oversteken tijdens het rondbrengen. Wil je als chauffeur of ouder even meehelpen zaterdagochtend 4 januari, meld je dan aan voor 20 december via de mail: reneverkuijlen@toxandria.com.

De trainers/leiders, spelers en chauffeurs worden zaterdag 4 januari uiterlijk tussen 09.30 en 9.45 uur in de kantine verwacht, waarna de routes en de indeling van de auto’s worden verdeeld en de appels kunnen worden opgehaald bij onze vaste leverancier Spar Max.

Vele handen maken licht werk. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Jeugdcommissie Toxandria

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties