Oranje Legioen naar Bundesliga

20-11-2019
Het Oranje Legioen bruist! De volgende activiteit van de supportersclub van Toxandria staat op het programma...

Op zaterdag 18 januari 2020 om 15.30 uur speelt Fortuna Düsseldorf (huidig nummer 13 in de Bundesliga) een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen (de huidige nummer 14). Fortuna Düsseldorf speelt haar thuiswedstrijden in de ESPRIT Arena die plaats biedt aan 54.600 toeschouwers. Dat willen we met ons legioen een keer van dichtbij meemaken, dus zullen we de 18e januari koers zetten naar Duitsland om deze Bundesliga-wedstrijd bij te gaan wonen! 

Na de wedstrijd is er voldoende ruimte om de stad te verkennen of de kroeg in te duiken. Doordat de wedstrijd relatief vroeg is hebben we dit keer gekozen om geen overnachting te regelen. We willen om 13.00 uur vertrekken vanuit Rijkevoort. De bus zal vervolgens rond middernacht (00.00 uur) weer huiswaarts keren. Ook nu geldt dat we nog geen garantie op kaarten hebben, maar dit krijgen we waarschijnlijk wel geregeld.

We willen graag polsen wie er mee zouden willen. Uiteraard houden we de kosten weer zo laag mogelijk. Ook wanneer je wel de wedstrijd zou willen bezoeken, maar liever op eigen gelegenheid gaat dan horen we dit graag. Dan kunnen we kijken naar een oplossing. Aanmelden kan middels een WhatsApp bericht (06-11717664) of e-mail naar Luuk van Dieten (luukvandieten@gmail.com).
 
De teller staat inmiddels al op 25 aanmeldingen. Let op: aanmelden kan nog tot zondag 24 november!
 
P.S. Deze trip is alleen voor leden van het Oranje Legioen. Nog geen lid? Meld je dan snel aan bij Luuk of Melvin! 

Met vriendelijke groet,
Het Oranje Legioen


Bildquelle: imago
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties