Novemberfest bei Toxandria

21-10-2019
Zondagmiddag 3 november gaat het gebeuren: het Toxandria Novemberfest 2019. Alle ingredienten zullen aanwezig zijn om het traditionele Oktoberfest nog even over de maandgrens heen te tillen richting november. Waarom ook niet... bij Toxandria hebben we namelijk altijd een goede reden voor een gezellig feestje, niet dan? Zo denken de mannen van Ut Durd, de organisatie van het Novemberfest, er ook over. 

Kantine Kampzicht zal de 3de november worden omgetoverd in een Duitse Bierstube, met -uiteraard- grote pullen bier, Bockwurst, Duitse schlagers en natuurlijk ook een Wettkampf pullenschuiven. Dus trek je Lederhose of Dirndl jurk uit de kledingkast en maak er samen met alle Toxandrianen (en natuurlijk vrienden, vriendinnen, supporters en andere feestliefhebbers) een supertolles Novemberfest van! Kom je in Duitse kleding, dan is je eerste shotje gratis. Umsonst! 

We zien jullie daarom graag zondagmiddag 3 november in Bierstube Kampzicht. Anfang 14.30 Uhr bis etwa 20.00 Uhr. 

Viel Spass!

 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties