Vrijwilligers gezocht!!!

16-03-2019
Het bestuur van Toxandria doet dringend een oproep aan leden van de club om zich als vrijwilliger in te zetten voor hun club Toxandria. We merken als bestuur dat het aantal vrijwilligers gestaag terugloopt en dat ze steeds moeilijker te vinden zijn. Zonder vrijwilligers kan een club als Toxandria niet voortbestaan!

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en houden hun club draaiende! 

Een voorbeeld ter illustratie: een aantal weekenden geleden bleek opnieuw dat het clubscheidsrechterstekort ernstige vormen aanneemt binnen Toxandria. In dit weekend hadden we geen clubscheidsrechters voorhanden. Met veel pijn en moeite zijn er enkele mensen bereid gevonden om die wedstrijden te leiden. Doordat er enkele clubscheidsrechters afscheid nemen of al noodgedwongen afscheid genomen hebben, gaat dit in de toekomst beslist niet meer lukken en dan zullen er helaas wedstrijden afgelast moeten worden of moet de fluit door eigen spelers ter hand genomen worden. Dit willen we met z'n allen toch niet!! Dus schroom je niet en probeer wat tijd vrij te maken voor jouw club.

Dit is maar een voorbeeld. Voor verschillende functies zijn er openstaande vacatures. Voor het lopende en komende seizoen zijn we onder andere naarstig op zoek naar:
- clubscheidsrechters
- redactieleden voor Kikkerleer
- leiders voor zowel senioren- als jeugdelftallen en -teams
- vlagger voor de selectie
- jeugdcommissielid (activiteiten)
 
Beste clubleden, we kunnen het niet alleen, we zullen het samen moeten doen. Samen voor JOUW Toxandria. Vele handen maken licht werk. Dus meld je bij het bestuur en zorg ervoor dat Toxandria kan doordraaien zoals we gewend zijn. Zonder meer vrijwilligers geen Toxandria.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties