Marco Michiels wint Aanmoedigingsprijs

07-01-2019
Vast onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie: de bekendmaking van de winnaar van de Aanmoedigingsprijs. Een stimuleringsprijs voor een Toxandriaan, die zich (ook) afgelopen jaar bovenverdienstelijk heeft ingezet voor onze club. Ook dit jaar kon de volle kantine via een aantal audiovisuele hints herleiden welke Toxandriaan er ditmaal met de prijs vandoor ging. Na beelden van Toxandria 1, 2 en 3, de Toxandria jeugd, motor, fiets, bouw, Malden, donderdagavondtrainingen en Floep werd duidelijk dat het om Marco Michiels ging.    

Marco heeft de training voor de lagere elftallen en Veteranen weer opnieuw op de kaart gezet, nadat dit enkele jaren geleden een langzame dood was gestorven. Wekelijks komt Marco vanuit Malden op de donderdagavond naar Rijkevoort, om daar met een aantal gedreven voetballiefhebbers een balletje te trappen op Kampzicht. Een goed en belangrijk initiatief voor een groot aantal Toxandrianen. Een initiatief wat deze blijk van waardering in de vorm van de Aanmoedigingsprijs verdient.

Proficiat Marco en dat er nog veel trainingen mogen volgen!    
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties