Kantine opent de deuren op donderdag 13 augustus!

12-08-2020
De senioren hebben afgelopen dinsdag de training voor het nieuwe seizoen weer hervat. Komende donderdag 13 augustus wordt de kantine weer voor de eerste keer geopend na de training van de selectie.
 
De coronamaatregelen van de RIVM gelden uiteraard ook voor Toxandria. Daarom zijn er door het bestuur wat aanpassingen gedaan in de kantine, zoals het weghalen van een deel van de stoelen en barkrukken. De bekende 1,5 meter stickers zijn geplaatst en ook zijn er stickers op de vloer geplaatst met looplijnen waar eenieder zich aan moet houden. Dit alles om de gewenste 1,5 meter afstand ook in de kantine te kunnen waarmaken. Verder is er op verschillende plaatsen desinfecteergel geplaatst.
 
Het bestuur vraagt dan ook aan alle kantinebezoekers om de coronaregels te respecteren. Dus respecteer 1,5 meter onderlinge afstand en volg eventuele instructie van kantinepersoneel of het bestuur op.
 
Als we ons met z'n allen aan de coronaregels houden, dan kunnen we de kantine openen en open houden. Mochten we zien dat de regels aan de laars gelapt worden, dan zijn we genoodzaakt om de kantine te sluiten. Er ligt namelijk een forse boete klaar wanneer we ons bij controle niet aan de voorgeschreven RIVM-maatregelen houden. Bedankt voor jullie medewerking. 
 
Het bestuur
 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties