Appelactie 4 januari 2020

31-12-2019

Op zaterdag 4 januari 2020 zal de jeugdafdeling van Toxandria weer van 10.00 uur tot 12.00 uur de appelactie in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert houden.Onze jongste jeugdspelers van Toxandria JO13, JO11, JO10 en JO9 en JO7 komen in de loop van de ochtend boordevol enthousiasme huis-aan-huis heerlijke Elstar appels verkopen. Een zak Elstars bevat zo'n 3 kilogram aan pure vitaminen en kost slechts 5 eurootjes. Daar kun je niet voor naar de Jan Linders of Appie in Boxmeer rijden. Hooguit naar Max, onze vaste leverancier van een gezonde start van het nieuwe jaar...  

Laat onze jongens en meiden niet in de kou staan zaterdag en steun onze jeugdafdeling aan de start van 2020.

Bij voorbaat dank voor jullie gulle medewerking!

Jeugdcommissie Toxandria

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties