Jeugd Toxandria bedankt Rijkevoort!

05-01-2019
De jongste jeugd van Toxandria (JO13 t/m JO7) was er zaterdagmorgen 5 januari al vroeg bij, om in Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert weer een zak overheerlijke appels aan de man te brengen. Nadat de routes waren verdeeld onder de chauffeurs, stonden de appels al bij leverancier Spar Max op de bezorgers te wachten. De kofferbakken werden gevuld en de grote dorpsronde kon beginnen. Na een kleine 2 uur was heel Rijkevoort en Rijkevoort-De Walsert bezocht en kon de balans worden opgemaakt van onze jaarlijkse appelactie: 340 zakken verkocht! Namens de jeugdafdeling van Toxandria: bedankt appelkopers! Graag tot volgende jaar. 

De jeugdcommissie wil natuurlijk alle chauffeurs, leiders en de jeugdige bezorgers bedanken. Maar vooral ook bedankt Miranda, Bianca, Hans, Sandra en Janine voor jullie hulp om alles weer vlekkeloos te laten verlopen. En bedankt Max voor je helpende hand maar natuurlijk ook ... de lekkere appels!  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties