Zo | 26-05-2024 Uitslag: 4 - 1
Sponsors
​Toxandria sluit seizoen met winst af
Overzicht
Toxandria 1 heeft het seizoen met een 4-1 overwinning tegen SVS afgesloten. Daarmee eindigt het vlaggenschip van de club net in het linker rijtje van de stand.
Het duel tegen de staartploeg uit Stevensbeek begon niet bepaald hoopvol voor de thuisploeg. Al in de tweede minuut strafte de Stevensbeekse tegenstander een slappe start van Toxandria meteen af: 0-1. De thuisploeg schrok wakker en 2 minuten later was de stand alweer gelijk, toen Rens een voorzet van Tiego binnengleed. Nog binnen het kwartier kwamen de oranjehemden op voorsprong. Het was opnieuw Rens die doel trof, nu met een kopbal: 2-1. Toxandria wilde het duel nog voor de rust beslissen, maar het ontbrak aan de finesse.
Ook in de tweede helft een dominant Toxandria, wat beducht moest zijn op de sporadische tegenstoten van SVS. Diverse wissels moesten de gastheren nieuwe impulsen geven en aldus geschiedde. In de 80ste minuut was het Dave die de 3-1 tegen de touwen werkte. Twee minuten later schoot Joost van afstand ook de vierde treffer binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.
Daarmee zit het seizoen erop voor Toxandria 1. Een seizoen dat is afgesloten zonder een prijs,  op een toch wel wat teleurstellende 7e plek. In de zomerstop kan de accu weer worden opgeladen om na de zomer weer met nieuwe energie aan het seizoen te beginnen.