Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Onverdiende nederlaag Toxandria
Toxandria heeft tegen SVOC een onverdiende nederlaag geleden.
De eerste helft ging gelijk op. De gasten uit Oirlo/Castenray probeerden vooral via de snelle buitenspelers voor gevaar te zorgen. De thuisploeg ging via het middenveld op zoek naar openingen in de defensie van SVOC, maar tot het rustsignaal werden beide doelmannen nauwelijks op de proef gesteld zodat men met de brilstand ging rusten.
De tweede helft begon zoals de eerste eindigde: twee ploegen die een leuke pot voetbal op de mat legden, met weinig kansen, totdat de bezoekers in de 58e minuut plotseling op voorsprong kwamen met een schot vanaf de 16 na slecht wegwerken van de Toxandria verdediging: 0-1. Vanaf dat moment kwamen de gasten er niet meer aan te pas. De ene na de andere aanval golfde op het SVOC doel met grote kansen voor de oranjemannen, maar vanaf 5 meter, vrij voor doel zonder keeper, lukte het Toxandria deze middag niet om het netje te laten bollen.
Na een week koploper te zijn geweest, is Toxandria nu gezakt naar de vierde plaats. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop, een uitwedstrijd tegen koploper Sporting ST in Swolgen. Aanvang wederom 14.00 uur.