Toxandria 1

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
Toxandria 1 - DSV 1
Zo | 22-05-2022 om 14:30u
Laatst gespeelde wedstrijd
S.V. Oostrum 1 - Toxandria 1
Do | 12-05-2022 Uitslag: 6 - 0
Sponsors
Geflatteerd verlies Toxandria
Overzicht
Toxandria heeft op bezoek in Wanroij tegen Constantia een geflatteerd verlies van 3-0 geleden. Terwijl de gehele wedstrijd gelijk op ging, stond Toxandria met rust al met 3-0 achter.
In de 30e minuut kwam Toxandria op achterstand. Een aanval over rechts van Toxandria werd diep op de helft van Constantia onderschept en via een razendsnelle counter kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. In de 40e minuut een identieke situatie: een vrije trap van Toxandria op de 16 van Constantia werd slecht genomen en uit de counter scoorde Constantia zijn tweede treffer: 2-0. Nog voor rust breidde de thuisploeg zijn voorsprong uit. Een terugspeelbal op Dirk werd niet goed verwerkt door de Toxandria doelman en de bal kon gemakkelijk door een speler van Constantia in het doel gewerkt worden: 3-0, tevens de ruststand. 
Na de rust was Toxandria meer in balbezit dan de thuisploeg, kreeg enkele mogelijkheden en een goede kans, maar helaas lukte het ook deze wedstrijd weer niet om te winnen.
Volgende week maandag komt De Zwaluw op bezoek, een wedstrijd die door de oranjemannen gewonnen moet worden om zo zicht te houden op de ploeg uit Oeffelt en klassebehoud. Dus kom onze jongens aanmoedigen paasmaandag. Bij winst zal ieder Toxandria-doelpunt beloond worden met een biertje in Kampzicht!