Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Ook geen winst tegen Oostrum voor Toxandria
Na een gelijkopgaande wedstrijd met voldoende kansen voor Toxandria stonden de oranjemannen na 90 minuten wederom met lege handen.
Reeds in de eerste minuut had Toxandria pech, toen een vrije trap van Twan buiten bereik van de doelman via de paal naast ging. Oostrum was wat meer in balbezit, maar Toxandria was de gevaarlijkste ploeg en kwam in de 23e minuut via Rens op voorsprong, toen een corner niet goed weggewerkt werd en van dichtbij gescoord werd. Het was de eerste keer deze competitie dat de oranjemannen op voorsprong kwamen, maar lang konden ze hier niet van genieten. Al in de 25e minuut was eenzelfde situatie aan de Toxandria zijde en via Jelt Verrijdt wist Oostrum de gelijkmaker te scoren. Voor de rust kreeg Toxandria nog enkele mogelijkheden op een voorsprong, maar men moest achterin alert blijven op de gevaarlijke, snelle voorwaartsen van Oostrum. Gescoord werd er niet meer, zodat beide ploegen met een gelijke stand gingen rusten.
De 2e helft werd Toxandria steeds sterker en kreeg prima kansen om het verschil op het scorebord te maken maar het geluk liet ze in de steek. Terwijl het wachten was op de voorsprong voor Toxandria, was het in de 80e minuut wederom Jelt Verrijdt die via een razendsnelle counter uit het niets de 1-2 scoorde. Toen 2 minuten later dezelfde speler de 1-3 op het scorebord zette, was het verzet bij Toxandria gebroken en gingen de punten geflatteerd mee naar Oostrum.
Helaas, na een goede wedstrijd wederom geen punten maar het prijst de ploeg dat ze er toch in blijven geloven dat handhaving in deze klasse nog zeker kan. Komend weekend komt Toxandria 1 niet in actie omdat de KNVB alle wedstrijden in de A-categorie heeft uitgesteld. Of er daarna nog een schot in de goede richting aan gegeven kan worden is nog afwachten. Vanwege het ons alom bekende virus kan het wel eens zo zijn dat dit voorlopig de laatste wedstrijd was voor Toxandria 1.