Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Sponsors
Verdienstelijk gelijkspel Toxandria
Overzicht
Toxandria heeft thuis tegen SCMH een verdiend gelijkspel behaald. In een spannende wedstrijd, met veel fouten aan beide kanten, werd niet gescoord ondanks dat beide ploegen de kans hadden om de 3 punten mee te nemen. Voor rust waren de gasten meer in balbezit, maar echt gevaarlijk werden ze niet terwijl Toxandria via snelle tegenstoten enkele malen gevaarlijk voor het doel van de gasten kwam. Enkele minuten voor de rust hadden de oranjemannen geluk, toen een schot van buiten de zestien onbereikbaar voor Dave op de paal eindigde, zodat de rust inging zoals de wedstrijd begonnen was 0-0.
Na rust kregen de gasten na 10 minuten de beste kans van de wedstrijd, maar geheel vrij voor doel wist SCMH niet te scoren door goed ingrijpen van Dave. De wedstrijd ging snel op en neer en na 75 minuten had Martijn de 1-0 op zijn schoen maar, na een voortreffelijke pass van Bastiaan, faalde hij helaas vrij voor doel. In het laatste kwartier probeerden beide ploegen de winst te pakken, maar het spel werd van beide ploegen onnauwkeuriger zodat de wedstrijd eindigde zonder doelpunten.
Wederom een punt voor de oranjemannen, zodat volgende week de laatste kans van dit jaar is om 3 punten te pakken, als we op bezoek gaan bij kampioenskandidaat Festilent uit Zeeland.