Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Verlies Toxandria tegen SV Milsbeek 1
Toxandria heeft tegen Milsbeek wederom een verlies geleden: 0-2. De gasten waren de gehele wedstrijd de meerdere en gingen dikverdiend met de winst naar huis.
Het begin van de wedstrijd was voor de gasten, die meteen enkele mogelijkheden kregen. Na een kwartier voetballen kwam Toxandria wat beter in zijn spel en ging de wedstrijd tot aan de rust op en neer met een gevaarlijker Milsbeek. Gescoord werd er echter niet, zodat er een 0-0 ruststand op het scorebord stond.
Na de rust kwam Toxandria maar moeilijk aan voetballen toe en toen er in de 60e minuut knullig balverlies was op het middenveld, werd dit resoluut afgestraft door de gasten door van dichtbij de 0-1 tegen de touwen te schieten. Toxandria probeerde via de snelle Martijn voor gevaar te zorgen, maar in de 75e minuut verdubbelden de gasten de voorsprong: 0-2. Toxandria zocht met de moed der wanhoop naar de aansluitingstreffer, wat inhield dat de ruimte achterin groter werd, waardoor de gasten nog enkele dotten van kansen kregen. Gelukkig voor de oranjemannen werden deze alle gemist, zodat Toxandria tegen zijn derde nederlaag aanliep.
Wil men niet meer verderop raken, dan zal er zondag in Cuijk tegen Siol een resultaat behaald moeten worden. Mannen succes zondag.