Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Onnodig verlies Toxandria
Toxandria is in Gassel tegen een onnodig verlies opgelopen: 3-1. De ploeg van trainer Jos was het eerste kwartier de mindere ploeg, zonder dat Gassel echt gevaarlijk werd. Van achteruit gaf men steeds een lange bal naar voren, die door de wind moeilijk te bespelen was. Na een kwartier kwam Tox beter in de wedstrijd en creƫerde kansen, maar in de 26e minuut kwamen de oranjemannen toch op achterstand, toen een voorzet vanaf links slecht werd beoordeeld door de verdediging en Gassel gemakkelijk van kortbij de voorsprong nam. Nog geen 10 minuten later een herhaling van de eerste goal, toen wederom slecht ingrijpen van de verdediging genadeloos werd afgestraft en Toxandria tegen een 2-0 achterstand aan keek. Dit was tevens de ruststand.
Na de rust probeerde Tox de aansluitingstreffer te forceren, maar toen in de 65e minuut de laatste man van Gassel vanaf eigen helft op kwam stomen met de bal aan de voet en niemand ingreep, was het voor hem een koud kunstje om de 3-0 op het scorebord te zetten. Tox probeerde het nog en toen Melvin enkele minuten later de 3-1 binnenschoot na een sublieme voorzet van Luuk, gloorde er weer wat hoop in de oranje harten. Tox kreeg kansen, of ze werden gemist of de assistent-scheidsrechter van Gassel werkte niet mee, zodat er geen verandering meer kwam in de stand.
Volgende week kan Tox zich herstellen van twee nederlagen op rij als Milsbeek op bezoek komt.