Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria verliest in Grave
Toxandria is op bezoek in Grave met lege handen huiswaarts gekeerd. Toxandria begon gehavend aan de wedstrijd, daar 5 basisspelers door schorsing of blessure ontbraken. Daardoor was het vooral in het begin zoeken voor de oranjemannen naar het juiste ritme. Het duurde dan ook tot de 30e minuut voordat het eerste gevaar gesticht werd voor het doel van GVV, maar Roel kwam een pas te kort om een voorzet van Frank om te zetten in een doelpunt. De beste kans voor rust was voor Melvin, maar na een prachtige aanval door het midden stuitte hij op de doelman zodat bij rust nog niet gescoord was.
Na rust ging Toxandria op zoek naar de voorsprong, maar in de 60e minuut kwam GVV plotseling op voorsprong, toen van dichtbij werd gescoord: 1-0. Toxandria vocht voor wat het waard was en in de 70e minuut kreeg Toxandria een corner te nemen die voor de voeten van Jeroen Rongen terecht kwam. Bij zijn eerste balcontact was het meteen raak: 1-1. Toxandria kreeg kansen op een voorsprong, maar in de laatste minuut kreeg GVV een penalty omdat een schot tegen Rens zijn arm kwam binnen de 16 meter. Deze werd feilloos benut wat de voorsprong voor de gastheren betekende: 2-1. In de extra tijd kreeg Toxandria nog de mogelijkheden op een gelijkspel, maar zelfs de lat stond een verdiend gelijkspel in de weg, zodat de oranjemannen zonder punten huiswaarts keerden.
Volgende week op bezoek naar St. Hubert om te kijken of Toxandria de aansluiting kan houden bij de bovenste ploegen.