Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Sponsors
Valse start Toxandria 1
Overzicht
Toxandria heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen een terechte nederlaag geleden tegen de gasten uit Gassel. De eerste helft ging het nog redelijk gelijk op maar de beste kansen waren voor Gassel, het was aan doelman Dave te danken dat de ruststand nog steeds 0-0 was. Wie gedacht had dat Toxandria de tweede helft uit een ander vaatje zou tappen kwam bedrogen uit, Gassel nam het initiatief en met een dosis werklust troefde het Toxandria steeds af en het was wachten op een doelpunt van de gasten. Die kwam er ook toen in de 72e minuut een vrije trap van Ramon van de Venne doeltreffend werd ingekopt door aanvoerder Guido Sprengers 0-1. Toxandria moest nu meer risico nemen zonder dat het echt gevaarlijk werd en de beste kansen bleven voor Gassel en in de laatste minuut bepaalde Paul Cornelissen de eindstand op 0-2 toen hij van dichtbij de bal in het doel tikte. Een nederlaag waar niemand rekening mee had gehouden na de goede resultaten in de beker. Komende zondag kan Toxandria zich revancheren als ze op bezoek gaan bij Odiliapeel waar oud trainer Maarten aan het roer staat.