Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria en Constantia delen de punten
Toxandria heeft op bezoek bij Constantia in Wanroij een verdienstelijk gelijk spel behaald. In een aantrekkelijke wedstrijd die snel op en neer ging waren de ploegen aan elkaar gewaagd en was de 1-1 een terechte uitslag. Waar beide ploegen in het eerste half uur enkele mogelijkheden kregen, was het Constantia dat in de 30e minuut op voorsprong kwam toen van dichtbij, geheel vrijstaand, de bal in het Toxandria doel geschoten werd. Toxandria probeerde nog voor rust op gelijke hoogte te komen maar dit lukte vooralsnog niet, totdat Jeroen van Raaij in de 42e minuut een vrije trap vanaf 20 meter van het doel feilloos in de kruising joeg: 1-1, tevens ruststand. In de tweede helft kregen beide ploegen nog kansen op de overwinning, maar door goed optreden van beide doelmannen bleef het bij 1-1, zodat Toxandria met een verdiend punt huiswaarts keerde. Volgende week een vrij weekend voor de oranjemannen.