Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Dik verdiende overwinning Toxandria
Toxandria heeft in Oostrum een verdiende 1-3 overwinning behaald. Vooral de eerste helft waren de oranjemannen heer en meester. Al in de eerste minuut was het Melvin die Toxandria op voorsprong zette na een prachtige aanval over links: 0-1. Na 4 minuten leek Toxandria de wedstrijd al naar zich toe te trekken, toen wederom Tiego over links een perfecte voorzet afleverde die vervolgens door Rens succesvol werd afgerond, 0-2. Toxandria voetbalde voortreffelijk en het was wachten op een grotere voorsprong. Na een half uur was het Tiego die de ruimte ingestuurd werd en beheerst afrondde. De gastheren werden alleen af en toe gevaarlijk uit corners, maar doelman Dirk kwam nauwelijks in problemen zodat Toxandria met een verdiende 0-3 voorsprong ging rusten.
Na de rust ging Oostrum op zoek naar de aansluitingstreffer en had Toxandria het even moeilijk. In de 60e minuut kwamen de gastheren terug in de wedstrijd, toen van dichtbij binnengeschoten werd: 1-3. Verder liet Toxandria het niet meer komen en met een beetje geluk was de score nog hoger uitgevallen, want vooral Tiego was voor de achterhoede van de gastheren een plaag. Via de linksbuiten kregen de oranjemannen nog verschillende kansen, maar na 90 minuten heerste vooral opluchting dat de drie punten na een prima pot voetbal mee naar Rijkevoort gingen. Volgende week een thuiswedstrijd tegen het hoog geplaatste Leunen.