Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria 1 bekert gelijk tegen Montagnards 1
Toxandria 1 heeft op een zwoele dinsdagavond op Kampzicht een zwaarbevochten gelijkspel behaald tegen vierdeklasser Montagnards uit Bergen. Gedurende de eerste helft hadden de gasten uit Limburg het beste van het spel en de meeste kansen. Het Bergense overwicht werd vlak voor rust uitgedrukt in een verdiende voorsprong, toen een voorzet van rechts voor de graaiende handen van keeper Dave Albers werd binnengetikt.
Na rust opnieuw aanvankelijk een beter Montagnards, maar Toxandria toonde in het tweede deel na de pauze veerkracht en zette de gasten steeds meer onder druk. De ijver van de Toxandrianen werd beloond met een gemakkelijk gegeven penalty, benut door spits Ferre van Kraaij: 1-1. De strijd werd gaandeweg grimmiger en vlak voor tijd moest Montagnards zelfs met 10 man verder na een rode kaart wegens commentaar op de leiding. In de stand kwam geen verandering meer.
De laatste bekerwedstrijd tegen Heijen leverde opnieuw een nederlaag op voor Toxandria: 5-2, waarmee het bekertoernooi er -na een eerdere nederlaag (3-2) tegen Milsbeek- op zit.