Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria verliest van Constantia
Toxandria heeft thuis tegen Constantia uit Wanroij een 2-0 nederlaag geleden. Vooral de eerste helft was Constantia de betere ploeg en kreeg enkele goede kansen om de score te openen, maar het duurde tot de 30e minuut voordat Constantia op voorsprong kwam toen Ruud van Duijnhoven een vrije trap vanaf de rand van het 16 meter gebied snoeihard tegen de touwen joeg: 1-0. Tot aan de rust gebeurde er niet veel meer, zodat de ruststand 1-0 was in het voordeel van Constantia.
Na de rust een feller Toxandria en was de wedstrijd meer in evenwicht en probeerde Toxandria de gelijkmaker te forceren. Alleen Ferre kreeg een mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar helaas voor Toxandria werd deze kans gemist. Toxandria ging achterin meer risico nemen en in de blessuretijd werd hier dankbaar gebruik van gemaakt door Gijs Derks, die de 2-0 eindstand op het scorebord zette.
Wederom geen punten voor Toxandria en door de uitslagen van de andere degradatieconcurenten is volgende week een overwinning op Achilles uit de Reek hard nodig om degradatie te ontlopen.