Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Sponsors
Toxandria verliest in Escharen
Overzicht
Toxandria 1 heeft tegen Estria een gevoelige nederlaag geleden. Het eerste kwartier was geheel voor de oranjemannen en als de voorwaartsen het vizier op scherp hadden gehad, was de wedstrijd toen al gespeeld geweest en had het al 0-3 kunnen staan. Maar alleen Twan wist in de 8e minuut het net te vinden na een goede dieptepass van Rens: 0-1. Na de eerste 15 minuten nam Estria het heft over en creeerde enkele goede kansen, maar steeds was Dave een sta in de weg zodat de rust aanbrak met een 1-0 voorsprong voor Toxandria.
Na de rust een meer gelijkopgaande wedstrijd, al was Estria veel feller. Dit resulteerde in de 70e minuut in de verdiende gelijkmaker: 1-1. Nog geen 5 minuten later kreeg Estria een verdiende penalty, toen Dave een speler van Estria in de 16 onderuit haalde. De strafschop werd feilloos benut, zodat Estria op een 2-1 voorsprong kwam. Toxandria probeerde het hierna nog wel, maar de precisie ontbrak en Estria streed voor elke meter. Daardoor kwam er geen verandering meer in de stand, zodat Estria de punten verdiend in eigen huis hield.
Nu eerst de winterstop en op 29 januari gaat de strijd om de punten weer beginnen.