Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria 1 speelt gelijk in Demen
Toxandria heeft tegen SDDL uit Demen een punt uit het vuur kunnen slepen in een gelijkopgaande wedstrijd. Toxandria kwam goed uit de startblokken en in de 5e minuut stonden de oranjemannen al op 0-1,  toen Melvin bij de 2e paal een goede voorzet van Twan met het hoofd verzilverde. Toxandria probeerde door te drukken, maar de fysiek sterke gastheren gaven geen kansen meer weg en probeerden zelf met lange ballen hun sterke spitsen in stelling te brengen. In de 30e minuut werd een scrimmage voor het Toxandria doel doeltreffend afgerond: 1-1, tevens ruststand.
In de tweede helft werd het spel van beide zijden steeds rommeliger met weinig mogelijkheden voor beide doelen, zodat de wedstrijd eindigde in een terecht gelijk spel, 1-1.
Volgende week komt HBV uit Beers op bezoek in Rijkevoort. Een mooie gelegenheid om 3 punten aan het totaal toe te voegen.