Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria en Milsbeek verdelen de punten.
Toxandria heeft tegen Milsbeek een verdienstelijk gelijkspel behaald. De eerste 10 minuten waren voor Toxandria en de thuisploeg kreeg 2 goede mogelijkheden om de score te openen. Hierna werd Milsbeek sterker, maar de oranjemannen bleven gevaarlijk via snelle tegenstoten. In de 34e minuut namen de gasten de leiding, toen Pépé van Hoeve de bal snoeihard in het dak van het doel schoot: 0-1. Toxandria probeerde nog voor de rust de stand gelijk te maken, maar door goed optreden van Dirk mocht men echter blij zijn dat het verschil bij rust maar 1 doelpunt was.
Na de rust was Toxandria de betere ploeg en het wachten was op de gelijkmaker. Achterin moest men alert blijven op vooral de snelle en gevaarlijke rechtsbuiten. In de 63e minuut was het dan zover, toen Patrick een corner van Twan bij de eerste paal binnenkopte: 1-1. Milsbeek had het nu moeilijk, maar toen Emile in de 72e minuut onhandig een speler vloerde in de 16 was het voor Wahid Rashidi een koud kunstje om vanaf 11 meter Milsbeek weer op voorsprong te zetten. De oranjemannen probeerden met man en macht de verdiende gelijkmaker te scoren, maar het duurde tot de 89e minuut toen Rob met een geweldige uithaal vanaf 20 meter de bal precies in de kruising pegelde. In de laatste minuut had Toxandria nog een penalty moeten hebben toen de keeper van Milsbeek Tiego ver buiten zijn 5 metergebied tegen de grond torpedeerde, maar helaas was dit de scheidsrechter ontgaan zodat de punten broederlijk werden gedeeld.
Volgende week geen voetbal voor Toxandria omdat we dan ons 90-jarig jubileum gaan vieren. Tot dan!