Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Drie punten voor Toxandria
Overzicht
Toxandria is er in geslaagd om na 17 (!) competitiewedstrijden eindelijk weer een wedstrijd winnend af te sluiten. Tegen de gastheer uit Beugen werd een verdiende overwinning behaald en met wat meer scherpte was de overwinning groter geweest dan de 0-2 die nu aan het eind van de wedstrijd op het scorebord stond.
Vios'38 kreeg in de gehele wedstrijd een grote kans. Net voor rust werd er van kortbij wild en hard overgeschoten, zodat Toxandria met 0-1 ging rusten door een doelpunt van Joost, die een perfecte voorzet van Luuk in de 20e minuut feilloos bij de tweede paal inkopte.
Na de rust was Toxandria heer en meester. al moest het blijven opletten bij de spaarzame counters van de gastheren. Toen Twan in de 60e minuut beheerst de 0-2 scoorde na een prachtige aanval, was de winst vrijwel zeker binnen. Vios'38 probeerde met lange halen de bakens te verzetten, maar Toxandria combineerde naar prima kansen zonder dat dit een nog beter resultaat opleverde, zodat er geen verandering meer in de stand kwam en de oranjemannen sinds lange tijd weer het zoet van een overwinning mochten proeven.
Volgende week een vrije zondag; de 24e komt Juliana uit Mill op bezoek, die na een goede start van de competitie aan een vrije val bezig is. Een uitgelezen kans voor Toxandria om de 3 punten in Rijkevoort te houden.